Οινοποίηση σταφυλιών της ποικιλίας Σαββατιανό από πρέμνα ηλικίας 28 ετών από το φημισμένο Κτήμα Ρωξάνης Μάτσα στην Κάντζα Αττικής. Συνδυασμός γευστικής δοκιμής ραγών και αναλυτικών δεδομένων για προσδιορισμό του χρόνου του τρυγητού. Χειρονακτικός τρυγητός στις χαμηλότερες δυνατές θερμοκρασίες της ημέρας. Ελαφρά ψύξη των σταφυλιών σε ψυκτικό θάλαμο. Διαλογή κατά την διάρκεια παραλαβής. Τυπική λευκή οινοποίηση με μικρή προζυμωτική εκχύλιση. Αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες με χρήση επιλεγμένων στελεχών ζυμομυκήτων. Ωρίμανση του οίνου σε δεξαμενή με ανάδευση των λεπτών λασπών μετά το τέλος της ζύμωσης μέχρι και την εμφιάλωση. Λαμπερό, λευκοκίτρινο χρώμα. Διακριτικό φρέσκο άρωμα όπου κυριαρχούν φρουτώδεις χαρακτήρες όπως μήλο, lime και αχλάδι σε συνδυασμό με λεπτές νότες από μέντα και βιολέτα. Δροσερή, υφάλμυρη γεύση με μέτριο σώμα, ευχάριστη οξύτητα, εξαιρετική ισορροπία και μακρά αρωματική επίγευση.