Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε τα ροφήματά σας με σχεδόν μηδενική θερμιδική επιβάρυνση και χωρίς αλλοίωση της γεύσης. Διαλύεται αμέσως.Τα φύλλα της στέβια χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες από αυτόχθονες της Ν. Αμερικής. Η Ιαπωνία ήταν από τις πρώτες χώρες που, από τις αρχές του 1970, αξιολόγησε την ασφάλεια της στέβια και των γλυκαντικών της και ενέκρινε τη χρήση της σε τρόφιμα και ροφήματα. Από τότε ένας σημαντικός αριθμός μελετών διερεύνησε την ασφάλεια της στέβια και οι αρμόδιοι φορείς υγείας ανά τον κόσμο έχουν εγκρίνει τη χρήση της.