Μια συνεργασία με τον διάσημο σεφ ζαχαροπλαστείου Jordi Roca, του εστιατορίου τριών αστεριών Michelin El Celler de Can Roca, αυτή η κυκλοφορία ζωντανεύει τους κόσμους της σοκολάτας και του ουισκιού. Για να δημιουργήσει το πρώτο περιορισμένης έκδοσης ουίσκι σε μια νέα σειρά ετήσιας κυκλοφορίας, η The Macallan Whisky Maker Polly Logan ξεκίνησε ένα μοναδικό ταξίδι στη Χιρόνα της Ισπανίας, όπου βυθίστηκε στον κόσμο της σοκολάτας, εξερευνώντας τη διαδικασία παρασκευής σοκολάτας και αποκαλύπτοντας το ξεχωριστό προφίλ γεύσης στο Casa Cacao. Η Polly συνεργάστηκε με τον Jordi Roca, ιδιοκτήτη της φημισμένης μπουτίκ και ξενοδοχείου σοκολάτας Casa Cacao και τον νεότερο από τους αναγνωρισμένους αδερφούς Roca. Ως μέρος της εξερεύνησης, πέρασε επίσης χρόνο με τον κύριο σοκολατοποιό του Casa Cacao, Damien Allsop.