Το τσίπουρο Κατσάρος (και όχι Κατσαρός) παράγεται αποκλειστικά από επιλεγμένους φλοιούς σταφυλιών της ποικιλίας Μοσχάτο Τυρνάβου. Με ένα ποτηράκι τσίπουρο και ένα λουκούμι. Για να χαλαρώσει η ψυχή και να γλυκάνει η κούραση. Με ένα καθάριο βλέμμα για να νιώσεις ευπρόσδεκτος. Έτσι σε υποδέχονται οι μοναχοί στο 'Αγιον Όρος. Από το Βυζάντιο ακόμη, οι μοναχοί του Αγίου Όρους και των Μετεώρων, ήξεραν να φτιάχνουν το τσίπουρο και να το πίνουν. Αυτοί φρόντισαν να κρατήσουν την αλχημεία της απόσταξης και να μας δώσουν απλόχερα την τέχνη του τσίπουρου. Η "Κατσάρος αποστάγματα" κρατά στις πλάτες της μία σημαντική ιστορία 160 ετών. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση γενεών, που εδρεύει στον Τύρναβο, και αποτελεί το παλαιότερο αποστακτήριο Ούζου της Ελλάδας και του κόσμου ολόκληρου, αφού εδώ γεννήθηκε το ούζο, και εδώ συνεχίζει να αποστάζεται. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.000τμ είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μέσα που παντρεύουν την παράδοση με την τεχνολογία. Όλα φτιαγμένα με πείρα και γνώση, με μοναδικό σκοπό την παραγωγή απολύτων υψηλής ποιότητας αποσταγμάτων.